Kommande events

5-9 DECEMBER 
MUMBAI, INDIEN

Teoriseminarium samt masterclass i ljussättning med tema Artificiellt Naturligt Ljus on Location.

NOVEMBER
SHANGHAI/PEKING/

GUANGZHOU, CHINA

Workshops, föreläsningar, masterclasses och medverkan i Kinesiska premiären av Academy Live!

18-19 OKTOBER 
TAIPEI, TAIWAN

Taipei International Photography & Media Equipment Exhibition –  David Bicho delar med sig av några tankar om ljussättning, signerar A1-boken och möter talangfulla fotografer i coola Taiwan!

TAIPEI EXHIBITION

20-21 OKTOBER

HONGKONG

Hong Kong PhotoVale! Monterhäng hos Profoto på Hong Kongs största fotomässa i en av världens coolaste städer. Kom å säg hej!

HONG KONG PHOTOVALE

25-27 NOVEMBER 
TOKYO, JAPAN

David kör en intensiv teori-dag, samt håller 2 workshops i ljussättning för lifestyle på världens coolaste location mitt i Tokyo. Mer info kommer!

FRAMTIDA WORKSHOP

STOCKHOLM

Vi sätter ihop svenska workshops vid intresse. Anmäl intresse nedan!

FIXA NY WORKSHOP!

25-29 SEPTEMBER

FOTOKINA, TYSKLAND

Fotokina är en av världens största fotomässor. I år är David Bicho inbjuden att föreläsa. Se live direkt från mässgolvet på Academy Live Onsdag den 26:e klockan 17.00.

FOTOKINA

9-13 SEPTEMBER

GIRDWOOD, ALASKA

Fotografer från hela USA samlas i Alaska för ett stort event där David Bicho är inbjuden att föreläsa. Eventet är tyvärr inte öppet för allmänheten, men för er som är inbjudna – See ya!

David Bicho

Professionell fotograf med över 15 års erfarenhet och ljussättning som expertområde, har utvecklat en framgångsrik metod att lära ut hur ljus fungerar. Med workshops och föredrag över hela världen har David förändrat synen på ljus och förbättrat fotografers sätt att arbeta.

David: – Workshopen har fått många trevliga recensioner genom åren, men en av dem tyckte jag nailade precis vad jag själv är ute efter: “- På två dagar har Davids kurs sparat mig minst 10 års kämpande för att komma till denna nivå!”.

MASTER CLASS

Den mest önskade workshopen för en sluten grupp deltagare. Genom att alternera mellan insiktsfulla teoripass och handledda praktikpass förfinas hantverket och kreativiteten får en rejäl inspirationsinjektion.

SEMINARIER

Föreläsningar om ljus, hur ljus fungerar och hur det kontrolleras är alltid superintressant för både nybörjare och avancerade fotografer. Populärt på fotoevents, mässor, utbildningar och andra foto/filmtillställningar.