Ken – Ljushuvudet

ETT HUVUD ATT LYSA PÅ

Fotografens bästa vän?

Ken klagar aldrig när du experimenterar med honom. Han blinkar aldrig, och kräver aldrig en kafferast. Han bara står där. Trygg.


TILLGÄNGLIGHET

Ken är tyvärr slutsåld, men om du lägger en beställning så hamnar du i kön för nästa leverans. För tillfället vet vi inte när detta är då det är många detaljer som behöver redas ut. Men hav förtröstan! Vi jobbar på det!

VAD ÄR DETTA!?

Ken är ett skyltdockshuvud med naturligt reflekterande ”skinn”, ögon som reflekterar ljuset rätt, fullständigt ljustät och har en kulledad nackkonstruktion som passar på vanliga stativ.

PRIS

Senaste leveransen prissattes runt 1295:-. Eftersom vi inte löst alla detaljer inför nästa leverans kan vi tyvärr inte sätta något exakt pris ännu.


KEN ÄR UNIK

Ken används av hundratals fotografer runt om i världen för att pre-lighta, experimentera, reka ljus och förmodligen en massa andra spännande saker.

VADDÅ, ETT VANLIGT DOCKHUVUD?

Nja, nu tror jag Ken skulle bli förolämpad. Förutom ovan nämnda detaljer så är det massor med manuellt arbete bakom varje huvud. Vi modifierar Ken för hand med en drös av tekniker för att få till alla viktiga detaljer. Så, nä. Det är inte bara ”ett vanligt dockhuvud”. Det är Ken.

Slut på lager! Men…

Lägg en beställning för att hamna i kön. Det är stor efterfrågan på käre Ken, och just nu är han helt slutsåld. Men en ny skeppning är på väg, så lägg en order nedan så åker du automatiskt in i kön.

Eftersom priset inte kan huggas i sten i dagsläget, är din beställning naturligtvis inte bindande. Vi siktar på runt tusenlappen!