Podcasts

Här finns de podcasts vi älskar att producera. Självklart finns de också på iTunes, Spotify och Acast efter lansering.

Vera & Nelly

VÄRLDEN ÄR VÅRT OSTRON

Dunderduon bestående av 18åringarna Nelly Kronstrand och Vera Hotsauce är med podd. Världen är mitt ostron handlar om vår värld där vi berättar om vad som händer bakom kulisserna på klubbarna, med kärleken, under eventsen, i Stockholm, där vi plockar pärla efter pärla som bjuds i vårt fantastiska ostron vi kallar livet.

Nya avsnitt på onsdagar, med start 6 mars!

Lehtosalos

UNDER PRODUKTION

Det är aldrig tråkigt när Marko och Irma Lehtosalo tar sig an ett ämne. Marko försöker så gott han kan stävja sin mors finska lynne när hon reder ut vardagens orättvisor. Gäster grillas så långt ifrån Christoffer Triumf man kan komma och de viktigaste händelserna i världen analyseras på riktigt.

Anki & Inger

UNDER PRODUKTION

Vi som gör denna pod heter Ann-Kristin och Inger och vi har båda passerat 70-årsstrecket. I den här podden samtalar vi om hur det är att leva som 70+ och om livsresan som har lett oss fram till de personer vi är idag. Ann-Kristin är leg psykolog, föreläsare, författare och hypnosutbildare – och Inger är specialistsjuksköterska för bland annat hemlösa och HIV-smitttade – och hon jobbar fortfarande heltid trots att hon snart fyller 76 år. Eftersom det knappt finns några poddar för kvinnor över 55 år tänkte vi passa på att ändra på det.