Fotografi

Vi skapar bild 

Fotografi – eller visuell kommunikation – är ett ålderligt hantverk som är mer intressant nu än vad det någonsin har varit. I en era då “alla är fotografer” genom mobiltelefonernas allt bättre kameror och den digitaliserade tekniken som är tillgänglig för de flesta, så kan man ibland undra varför fotografen längre behövs. Men hantverket fotografi är så mycket mer än att bara trycka på knappen.

Bicho Productions AB har i fotografen David Bicho en av Sveriges mest kunniga och anlitade fotografer. Att skapa fantastiska bilder oavsett väder- eller ljusförhållanden är hans drivkraft och största intresse. Som en av världens främsta inom ljussättning kan han koka välsmakande soppa på bara vatten och en spik. Det är inte för intet som han kallas “ljusmästaren”.

REDAKTIONELLT

Personliga porträtt och bilder för magazin, omslag, artiklar, reportage och mode. Studio eller location, stora projekt eller små uppdrag.

EXEMPEL

PRODUKTER

Produktfotografi handlar om att forma ljuset så smakfullt som möjligt. Ingenting lämnas åt slumpen, och varje gradient är placerad med minutiös precision. Ren ljusglädje!

EXEMPEL

PERSONALPORTRÄTT

Kvantitet behöver inte betyda lägre kvalitet. Lägger man tid på bakgrunden först kan man sen ta många vackra, naturliga porträtt på många människor under kort tid.

EXEMPEL

MÄNNISKOR

Vi skapar en artificiellt ljussatt miljö, precis som på film-set, där vi fotograferar modeller som agerar. Förutom ett bra ljus är bra projektledning superviktigt för att styra å ställa med många modeller på ett naturligt vis.

EXEMPEL

KOMMERSIELLT

Bilder som skall stärka befintliga varumärken där ton och känsla skall passa deras marknadsföring och kommunikation.

EXEMPEL