Ljuskursen 22-23 Mars - SÅ GRYMT KUL!

16 taggade deltagare, 4 assistenter, några modeller, makeup, styling, ett par grymma praktikanter och osedvanligt mycket kanelbullar samlades under helgen 22-23 mars på min ljusworkshop och slet sönder ljus i beståndsdelar. Teori, praktik om vart annat varvades och genom att börja från absoluta grunden i hur ljus faktiskt fungerar till att knixa med avancerade ljustekniker var det 16 strålande deltagare som på slutet gav sig av mot sina bussar, tåg, flyg och säkert nån vanlig bil för att börja använda sina nyvunna kunskaper på riktigt. Hemma på hemmaplan.

Deltagarna som armbågat sig fram till en plats var: Jenny Lagerqvist, Krister Bengtsson, Anders Mauritzon, Stefan Tell, Thomas Jäverbrant, Adam af Ekestam, Petra Bergren, Loke Roos, Angelica Zander, Albin Bogren, Christian Boo, Peter Westin, Björn Qvarfordt, Lennarth Sundberg, Ulf H Börjesson och sist men inte minst, den fantastiske Sami Grahn.

Det var många som ville gå kursen, men det fanns bara 16 platser. Sorry folks! Men vi kör igen. Inom kort. Håll utkik, eller skicka ett mail till workshop@bicho.se för att hamna på listan över de som får info FÖRST.

Bilder ljussatta och tagna under ljussättningskursen

Kika in på workshopsidan för att få mer info om ljuskursandet.

Deltagaren Loke Roos knäppte lite tjusiga behind-the-scenes-kort som kan beskådas här: http://lokeroos.com/david-bicho-workshop/

Deltagaren Stefan Tell bloggade om workshoppen här:
http://www.stefantell.se/blogg/2014/04/ljuskurs-hos-david-bicho-en-bild-steg-for-steg/

Ta en kik i kommande nummer av Fotosidan Magazin. De gjorde ett reportage om Mr Bicho när jag förberedde inför ljuskursen.