Fotoskolan Stockholm

Blev inbjuden till Fotoskolan Stockholm som totat ihop ett par dagars föreläsningar för fotoskoleelever från hela Sverige, där jag idag höll en dragning om Kvalitet i fotografens yrkesvardag. Rubriken låter verkligen knastertorr, men innehållet tycker jag själv är supersmaskigt och faktiskt haha-roligt på sina ställen.

Jag har kört denna föreläsning några gånger och det är en av mina favoriter, och jag önskar att jag själv hört den för 10 år sen. För det handlar om vad jag utvecklat mig inom för områden de senaste åren och hur jag borde tänkt från början för att uppnå "högre kvalitet".

Med en grymt bra publik, intressanta föreläsare, lagom sval föreläsningssal, en projektor som tog hdmi-direkt och wah-wah-effekt på ljudförstärkaren så kunde det ju inte bli annat än en supertrevlig eftermiddag.

Tack Fotoskolan Stockholm!