Bicho Productions AB

Vi är ett produktionsbolag…

…för foto- och filmproduktioner. Vi har en herrans massa år i branschen, och har därför en senior erfarenhet när det gäller att säkra produktions- och leveranskvalitet på alla plan.

Företaget är baserat på södermalm i Stockholm, men arbetar över hela världen. Relationer med reklambyråer och andra produktionsbolag har genom åren vuxit till att bli ett rikt och mångsidigt nätverk för smarta samarbeten och kreativa kontakter.

Våra kunder hittar man i allt ifrån små start-ups till globala varumärken, från privatpersoner till statliga instutitioner, glossiga magazin, strävsamma advokatbyråer, trygga megakändisar och trendigt trevande artister…

Vad skiljer oss från mängden?

Vi är faktiskt ganska talangfulla, har en hejdlös erfarenhet och en ganska vass fingertoppskänsla för vad som händer nu. Detta kombinerat med modern arbetskultur blir produktionerna extremt snabbfotade, väldimensionerade och lösningsorienterade från dag 1.

Nu säger vi inte att andra produktionsbolag inte är talangfulla eller erfarna, men vi säger att det är sällsynt med lika snabba fötter därute. Traditionella produktioner är väldigt ofta groteskt överdimensionerade vilket leder till stora hierarkier som i sin tur leder till att arbetskulturen inte blir lösningsorienterad. Och sjukt dyrt.