Jag kan ingenting om bilar och är urusel på sport. Men jag har plåtat åt massa bilmärken, jobbat med fotbollslegender och är alltid ackompanjerad av min enorma passion att skapa någonting som inte fanns tidigare.

Har fotograferat allt ifrån superkändisar i Hollywood till personalporträtt i Handen. Lekt musikvideoproducent i Thailand och gjort knastertorra företagsfilmer i källare. Plåtat kungligheter, operationer, b-kändisar, getter, kök, lök, ministrar, kossor, styrelser, hängande människor, badande människor, muskelknuttar, hälsogudar och supermodeller. Utbildat ett hundratal professionella fotografer i ljussättning, föreläst för tusentals människor, inspirerat svenska polisfotografer, imponerats av finska fotoentusiasters förmåga att passa tiden, undervisat B&H-personal i New York och blev nyligen nästan mördad av en hummer i Köpenhamn.

Oavsett om man ena dagen agerar vis jurymedlem i en fototävling, eller andra dagen hjälpa barn med värsta grymma actionfilmen proppad med hemmagjorda orcher så är det alltid lika roligt och viktigt. Att skapa något som inte fanns tidigare är poängen. Kunna blicka bakåt och se att man far framåt, och det viktigaste av allt: att alltid lära sig något nytt. Då är det alltid roligt. Thats what's in it for me. Hm. Jag kanske skulle börja kolla på fotboll trots allt. Är det inte VM snart?

/David Bicho
 Fotograf, föreläsare och fotbollskatastrof

PS. Här kan du kika lite mer på resten av folket jag jobbar med: Crewet

PS2. Fotosidan Magazin hängde en dag med mig och skrev en artikel med en smått svårsmält rubrik. Hela artikeln finns i webbform att läsa här.

KONTAKT

ALLMÄNT
 info@bicho.se

FOTO- & VIDEOPROJEKT
work@bicho.se

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS
 workshop@bicho.se

  

 

BESÖKSADRESS

 

BICHO VISUAL STUDIOS
c/o FTK STUDIO
Alsnögatan 9
116 41 Stockholm